Terug naar agenda

Een Beetje Stuk

Na een succesvolle eerste editie vorig theaterseizoen, presenteert het Zuiderparktheater op zondag 3 september voor de tweede maal een voorstelling van Theatergroep Een Beetje Stuk! Regisseur Marjolein Walinga repeteert enkele maanden met de spelers (allemaal afkomstig uit Den Haag en met eigen interesses, capaciteiten en wensen) en maakt samen met hen een toneelstuk.

Theatergroep Een Beetje Stuk
Theatergroep Een Beetje Stuk maakt theater met mensen die normaal gesproken niet in de spotlights staan. Dat kan komen door een stoornis of beperking die ze hebben, maar ook door een afwijkende levensstijl, een eigenaardigheid of alleen omdat het nu eenmaal zo voelt. Het kan dus zijn dat iemand met een serieuze diagnose samenwerkt met iemand die zijn of haar overmatige verlegenheid als beperkend ervaart. Iedere acteur verlegt in het proces tot aan de voorstelling dan ook zijn of haar eigen grenzen. Een Beetje Stuk wil echter heel bewust geen nadruk leggen op datgene wat de acteurs als beperkend ervaren, maar richt de spotlights op de aanwezige talenten. Die talenten willen we graag aan zo veel mogelijk mensen laten zien. In Alphen aan den Rijn hebben inmiddels al zes voorstellingen van Een Beetje Stuk plaatsgevonden. Afgelopen seizoen vond voor de eerste keer ook een zeer succesvolle voorstelling plaats in het Zuiderparktheater in Den Haag.

Over Marjolein Walinga
Marjolein Walinga begeleidt de lessen en repetities en is tevens de regisseur van het stuk. Zij werkte lange tijd als ambulant (gezins)begeleider van kinderen en volwassenen met een psychiatrische stoornis en gaf spelbegeleiding en sociale vaardigheidstrainingen aan kinderen en jongeren met autisme. Samen met mensen die om haar heen wonen werkt zij een aantal maanden aan een nieuw toneelstuk.

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 9,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 10,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 4,00 (consumptie niet inbegrepen)
Vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen voorverkoop) € 32,40 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)

Servicekosten
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas aan de poort: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 15:00
Einde voorstelling: 16:00