Terug naar agenda

AVO J-Music Festival

De online community AVO bestaat dit jaar 15 jaar en dat wordt gevierd met de tweede editie van het AVO J-Music Festival. Op 15 september is het Zuiderparktheater dé plek voor Japanse muziek. AVO startte in 2003 als online forum met een Aziatisch tintje en groeide in de jaren daarna uit tot een actieve online community voor liefhebbers van Japanse cultuur en muziek. Inmiddels bestaat AVO naast het online forum ook uit een online magazine en een boekings- en evenementenbureau dat Japanse artiesten in Nederland een podium biedt. In 2013 vierde AVO zijn tienjarig bestaan in het Utrechtse Tivoli De Helling met de eerste editie van het J-Rock Festival, bestaande uit drie bijzondere Japanse acts, waar bezoekers van binnen en buiten Nederland massaal op afkwamen. De mascotte van AVO heet Tomoya, een onigiri (rijstsnack) in de vorm van een gezichtje.

Tijdens het Japans muziekfestival zullen een aantal Japanse bands optreden, waaronder electronische rockband Esprit D'Air en de theatrale goth unit REMNANT. Verder zal de Haagse DJ Nachtraaf de bezoekers warmdraaien met zijn mix van Japanse muziek. Ook is het mogelijk om te genieten van Japanse snacks van lokale ondernemer Yoshi Bento en speciaal uit Dordrecht komt Special Edition met Japans snoepgoed.

Programma:

19:00 poort open
20:00 – 21:00 REMNANT
21:30 – 22:30 Esprit D'Air

____________________________________________________________

Tickets (inclusief servicekosten)
– Voorverkoop: € 10,00
– Aan de poort: € 11,00
– Ooievaarspas: € 5,50

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 22:30