Terug naar agenda

Bandsessies Live!

Op vrijdag 25 augustus presenteren het Zuiderparktheater en de Stichting Anton Constandse de Bandsessies: een initiatief waarbij beginnende en gevorderde muzikanten een podium krijgen.

Bandsessies
Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en kans, met als doel hun problemen en sores om te zetten tot muziek. Na het grote succes van het album Baas van het Geraas wordt nu het derde album uitgebracht. Dit album wordt met een release party in het Zuiderparktheater gepresenteerd.

Programma
Artiesten die tijdens de release party hun opkomst maken zijn o.a. The Electric Ants (pop/rock), Bad Weather (pop), Groenland (singer songwriter & dichter), The Hoff (pop), Hetero Julio & The Gogetters (dichter & muziek), Twisted Olivier (rock), The Tuesdays (pop), Moksi (soul/pop), Rolf Rondeltap (dichter & muziek) en Klopox & Mc-Arch (hiphop)

Over de Anton Constandse
Bandsessies is een initiatief van de Stichting Anton Constandse. De Haagse Stichting Anton Constandse biedt een zo normaal mogelijk bestaan aan mensen met een ernstige psychische aandoening. Dat doen de stichting door als zelfstandige organisatie binnen de Geestelijke Gezondheidszorg te functioneren. De Stichting Anton Constandse heeft meer dan 1.200 cliënten, zo' n 445 medewerkers, 35 stagiaires, meer dan honderd woonlocaties en een hoofdkantoor.

Tickets
Gratis

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen.U kunt de munten bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen administratiekosten voor de munten en hoeft niet meer in de rij te staan!

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 23:00