Terug naar agenda

Bisham Concert Band

Onder leiding van Michael Pegram, zal Bisham Concert Band een optreden geven in de openlucht. Van oorsprong startte de band als jeugdband in het Britse plaatsje Maidenhead dichtbij de Thames, als Bisham Riverside Concert Band. Over de jaren heen groeide de band uit zijn repetitieruimte en moest het verhuizen naar Chiltern Hills en besloot daarmee verder te gaan als Bisham Concert Band.

Het gehele jaar door heeft de band optredens in eigen land, maar om het jaar tourt Bisham Concert Band richting een Europees land voor een aantal optredens. In juni zal de band voor het eerst toeren in Nederland en zal er een optreden gegeven worden in het Zuiderparktheater.

____________________________________________________________

Tickets
Toegang is gratis. Reserveren graag met actiecode Fanfare!

Uitleg reservering
U kunt uw kaartje via het ticketsysteem gratis verkrijgen. Typ de actiecode in en klik daarna op het knopje met het driehoekje naar beneden. Daarna krijgt u de tekst Gratis concert te zien. Druk op de plusknop om te kiezen voor het gratis kaartje. Daarna kunt u aangeven hoeveel gratis kaartjes u wilt hebben en moet u de bestelling plaatsen. Indien dat gelukt is, kunt u de reservering afronden met de benodigde gegevens die daarna gevraagd worden.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:15
Einde voorstelling: 22:00