Terug naar agenda

Comedynight met Sjaak Bral, Kasper van der Laan, Janneke Bijl, Rayen Panday, Speelman en Speelman

Een unieke samenwerking tussen het Zuiderparktheater en Diligentia: Summer of Laugh, drie zomerse zaterdagavonden in het park met muziek, ontroering én keihard lachen. De zomer van 2018 kan bijna niet leuker worden! De eerste avond, op 28 juli, zit boordevol keiharde humor van professionele stand-up comedians die met elkaar het Zuiderparktheater op zomerse stelten zetten. De avond wordt door niemand minder dan cabaretier, columnist en schrijver Sjaak Bral aan elkaar gegrapt. Op de voor hem zo karakteristieke Haagse manier vertelt hij waarom hij houdt van zijn stad in de zomer. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: Bral is een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: Niets menselijks is mij vreemd. Ook Kasper van der Laan (winnaar publieksprijs Leids Cabaretfestival), Janneke de Bijl (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten), comedian met zelfspot Rayen Panday en Speelman en Speelman met hun fantastische muziek en liedteksten staan in de line-up voor deze avond!


Foto: Ministerie van Beeld


Summer of Laugh

De voorstellingen in het Zuiderparktheater zijn onderdeel van Summer of Laugh: zes comedy avonden in Diligentia en Zuiderparktheater.


____________________________________________________________


Tickets

Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van Diligentia.


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 consumptiemunten: € 12,00

– 16 consumptiemunten: € 24,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:15
Einde voorstelling: 00:00