Terug naar agenda

Dans om de wereld (12+)

Op vrijdag 29 september presenteert het Zuiderparktheater Dans om de wereld van Florence Rapati. Deze dansvoorstelling neemt je mee op reis langs verschillende landen. Het verhaal vertelt over een groep mensen met verschillende culturen die elkaar in eerste instantie niet goed begrijpen, maar door naar elkaars verhalen te luisteren, langzaam naar elkaar toe groeien en elkaar gaan waarderen om wie ze zijn.

Over Dans om de wereld
Dans om de wereld is onderdeel van een danseducatieproject van Stichting Art Generation waarbij jongeren op middelbare scholen dansworkshops volgen met het thema 'Verdraagzaamheid. Een aantal van deze jongeren, danst mee met zes professionele dansers die samen de sterren van de hemel dansen. Kom genieten van de diversiteit muziek en kleding en laat je betoveren door de verscheidenheid aan dansstijlen.

Over Florence Rapati
Florence Rapati is sinds 2008 afgestudeerd als klassiek balletdanseres aan de Nationale Ballet Academie. Inmiddels is ze alweer acht jaar werkzaam als freelance klassiek danseres. Florence begon twee jaar na haar afstuderen (en daarmee het behalen van haar diploma voor pedagogiek en didactiek) met lesgeven. Van professionals en jongere studenten in opleiding, ging ze vervolgens ook op middelbare- en basisscholen lesgeven. Sinds twee jaar werkt Florence ook met kleine kinderen. In juli en augustus gaf Florence lessen peuterdans (Dansen in het gras) in het Zuiderparktheater.

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 8,50
- Aan de poort: € 9,50
- Ooievaarspas: € 4,75
Voor kaartje met Ooievaarspas: vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Servicekosten
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas aan de poort: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 14:00
Einde voorstelling: 14:45