Terug naar agenda

De Grote Ukelele Show

Om het vijfjarig bestaan van Werken Aan Welzijn Den Haag te vieren zal op 30 juni De Grote Ukelele Show plaatsvinden in het Zuiderparktheater. In de weken voor de show zijn er diverse ukelele workshops in Den Haag. Het uiteindelijke doel is dat er in totaal 500 mensen – jong en oud – tegelijkertijd de aangeleerde liedjes ten gehore brengen op het podium van het Zuiderparktheater. Daarnaast zijn er diverse optredens van ukelelegroepen met leuke meezingers.

Over Werken Aan Welzijn Den Haag
Werken aan Welzijn Den Haag organiseert activiteiten voor kinderen, volwassenen en ouderen in samenwerking met andere organisaties en scholen. De activiteiten bestaan uit zomeractiviteiten voor senioren, muzieklessen, natuurlessen en meer.

Tickets (inclusief servicekosten)
- Voorverkoop: € 11,00
- Aan de poort: € 12,00
- Ooievaarspas: € 6,00 (consumptie niet inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet uw pas aan de kassa laten scannen.
- 8 Consumptiemunten: € 10,00
- 16 Consumptiemunten: € 20,00

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen.U kunt de munten bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 14:00
Einde voorstelling: 16:00