Terug naar agenda

De Kleine Prins (6+)

Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen"
- De Kleine Prins

Op zondag 13 augustus brengt Theater van Santen de minimusical De Kleine Prins. De voorstelling is gebaseerd op het bekende boek Le petit prince, geschreven door de Franse schrijver en vliegenier Antoine de Saint-Exupéry. Het verhaal bezit alle kwaliteiten om kinderen (en zelf grote mensen) te laten wegdromen in fantasieën die geen grenzen kennen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans, zang en de nodige humor!

Over De Kleine Prins
De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet. De prins is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Zo ontmoet hij o.a. een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De vliegenier heeft nog maar voor een aantal dagen water en moet in die tijd zijn vliegtuig weer aan de praat krijgen. De Kleine Prins schiet de vliegenier te hulp en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 10,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 11,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 4,50 (consumptie niet inbegrepen)
Vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- Familiepakket, 4 kaarten (alleen in de voorverkoop): € 34,80 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)

Servicekosten
- Familiepakket: € 1,00
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas aan de poort: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 11:00
Einde voorstelling: 12:00