Terug naar agenda

Diggy Dex & Kenny B

Één avond, twee shows: Diggy Dex & Kenny B treden op 27 augustus in de openlucht.

Diggy Dex
Hij is dé man die met zijn Nederlandstalige hiphop blijft scoren, tot en met zesde(!) album aan toe. Diggy Dex was de afgelopen jaren continu onderweg door het succes van zijn voormalige album Golven. Tezamen met zijn bandleden voelde hij zich als een karavaan op rondreis, dorstig naar het volgende optreden. En die volgden: drie clubtournees, een festival tour en een uitgebreide theatertour, met een uitverkocht Koninklijk Theater Carré als hoogtepunt bracht hem naar honderden podia en duizenden mensen.

Kenny B
Met meer dan tien nummer één hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit Parijs. Maar liefst 23 weken stond de single in de to 40 waarvan 7 weken op één. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandestalige hit van het jaar. Al sinds zijn achtste zingt Kenny B. Lange tijd voerde hij de band ‘Fransisco’ aan en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse Leger, ‘Mofo’. Toen hij op zijn 28e naar Nederland kwam, kwam zijn muzikale carrière pas echt op gang. Top Notch baas Kees de Koning was ook onder de indruk van de invalshoeken van Kenny’s teksten, de themathiek in de liedjes en de enorme ‘catchyness’.

____________________________________________________________

Tickets
Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van het Paard.

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 23:00