Terug naar agenda

Haags Beat Festival 2018

Op zondag 8 juli van 13:00 tot 22:00 uur presenteert  Stichting Popagenda Scheveningen in samenwerking met het Zuiderparktheater de tweede editie van het Haags Beat Festival! Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. 


Programma

De organisatie heeft wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: Wild Romance, Focus, Massada, De Rest (Polle Eduard), René and the Alligators, Ready to Play Talents: Ode aan de Beat, Jen Min Lau, The Black Albinos en nog vele verrassingen, zoals de grote finaleband met bekende gastzangers- en zangeressen en een grote Haagse Act die wij nu nog niet mogen prijsgeven. De beschrijving en het tijdschema verschijnen ruim vóór aanvang van het festival in verschillende mediakanalen. Voorts delen bekende artiesten en personen uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door dagvoorzitter/presentator Fred Zuiderwijk. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing. En natuurlijk zijn Jaap en Jacqueline Schut van de Schatkamer van de Nederlandse Popmuziek en Museum RockArt ook van de partij.


Eten en drinken

Met de traditioneel Indische cateraar Soeboer en de Hollandse hap van het openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en vooral genieten van fantastische muziek! 


Over Stichting Popagenda Scheveningen

Stichting Popagenda Scheveningen heeft onder meer als doel live muziek in elk stadsdeel van Den Haag te promoten door het bedenken en organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen en festivals voor inwoners, bezoekers en ondernemers van het betreffende stadsdeel.


*Het Haagse Beat Festival wordt mede gemaakt door de Gemeente Den Haag-Stadsdeel Escamp. *


____________________________________________________________


Tickets (inclusief servicekosten):

OP ZO 8 JULI KAARTEN ALLEEN NOG AAN DE POORT  • Voorverkoop: € 15,50

  • Aan de poort: € 20,00

  • Ooievaarspas: € 6,00. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren. Beperkt aantal beschikbaar


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 consumptiemunten: € 12,00

– 16 consumptiemunten: € 24,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.


Dit festival is mogelijk gemaakt door Gemeente Den Haag – Stadsdeel Escamp!

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 13:00
Einde voorstelling: 22:00