Terug naar agenda

Het Amulet (6+)

Let op: De aanvangstijd van deze voorstelling is gewijzigd van 15.00 naar 14.00 uur!


Een oosters sprookje voor kinderen van 6 tot 12 jaar, waarbij je heerlijk kunt griezelen, maar waarbij ook veel te lachen valt. De Haagse Theatergroep Hilaria, een oude bekende van het theater, komt naar het Zuiderparktheater met de voorstelling Het Amulet. Het verhaal speelt zich af in het verre Oosten, in een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Daar woont de kluizenaar Li Lu Tsji. Hij bezit een eeuwenoud amulet waarvan de mensen beweren dat het magische krachten bezit. Op een dag verschijnt een vreemdeling. Hij wil het amulet hebben en dan zijn al snel de poppen aan het dansen. Het Amulet is een sprookje met weinig tekst, maar met veel spektakel en muziek, een mooi decor en prachtige kostuums en er mogen veel vrijwilligers helpen bij het oplossen van het plot. Na de voorstelling verklappen de spelers van Hilaria hoe hun magische trucs werken.


Foto: Bert Jippes


____________________________________________________________


Tickets (inclusief servicekosten)

– Voorverkoop: € 10,00 (incl. consumptie)

– Familiepakket (4 tickets): € 32,00 (incl. 4 consumpties)

– Aan de poort: € 11,00 (incl. consumptie)

– Vakantiepas: € 7,50 (incl consumptie) – vergeet niet uw pas aan de kassa te laten stempelen.

– Ooievaarspas: € 4,50 (excl. consumptie). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.


Let op: U kunt op elke Ooievaarspas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 consumptiemunten: € 12,00

– 16 consumptiemunten: € 24,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 14:00
Einde voorstelling: 16:00