Terug naar agenda

Het Grote Piraten Avontuur (4+)

Ook bij regen gaat de voorstelling door!
I&L Entertainment
Op zondag 30 juli presenteert het Zuiderparktheater Het Grote Piraten Avontuur: een avontuurlijke familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor.

Het Grote Piraten Avontuur
De vader van Jules is op mysterieuze wijze verdwenen terwijl hij op zoek was naar de schat der zeven zeeën. Sinds die dag doet Jules er alles aan om aanwijzingen te verzamelen en erachter te komen waar zijn vader is. Als hij tijdens een warme zomeravond op zijn zusje moet passen wordt zij ontvoerd door de gemene piraat Pirossa. Hij denkt dat zij de sleutel is om de beroemde schat te vinden. Samen met de stoere piraat Elize moet Jules de piratenwereld induiken om zijn zusje te redden.

Over I&L Entertainment
I&L Entertainment is een Nederlandse theaterproducent. De producent uit 's-Hertogenbosch laat zich voor productie van haar voorstellingen inspireren door klassiekers als Indiana Jones en The Goonies. Tijdens de voorstellingen staat de beleving van iedere bezoeker centraal, net als boeiende personages, spannende avonturen, humor en pakkende muziek. Producties die I&L Entertainment de laatste jaren ten tonele bracht zijn Arthur en de strijd om Camelot, Robin Hood en het verdwenen goud en Het Grote Piraten Avontuur. De eerste twee producties zijn beide genomineerd voor de musicalworld-award voor Beste Familievoorstelling van Nederland en België.

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 10,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 11,00 (consumptie inbegrepen)
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen in voorverkoop): € 34,80 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)
- Ooievaarspas: € 4,50 (consumptie niet inbegrepen)
Vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas en per e-mailadres maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Servicekosten
- Familiepakket: € 1,00
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 11:00
Einde voorstelling: 12:00