Terug naar agenda

Het Zomerpopconcert (2+)

Op zondag 9 juli presenteert het Zuiderparktheater Dirk Scheele. Dirk is inmiddels geen onbekende meer van het Zuiderparktheater: vorig jaar stond Dirk al op de planken met zijn show Op vakantie met Dirk Scheele. Dit jaar doet Dirk het openluchttheater aan met Het Zomerpopconcert.

Het Zomerpopconcert
Dirk zit in een luie strandstoel en is lekker op vakantie. Hij heeft echter niet door dat hij eigenlijk op moet treden voor de aanwezige kinderen. Het publiek wil toch echt wel graag dat Dirk zijn liedjes gaat zingen, maar Dirk is al in vakantiestemming. Daarom neemt hij de kinderen mee op vakantie met zijn leukste zomerliedjes, waaronder Hoge bergen, verre landen, Vroem Vroem, Een Zonnebril en Springen als een dolfijn. Uiteraard ontbreekt ook Het Insmeerlied niet, wat hij speciaal schreef voor de campagne 'Veilig zonnen' van KWF Kankerbestrijding. Naast bekende nummers, schrijft Dirk als hij op vakantie is ook altijd wel een paar nieuwe liedjes, en dat is precies wat hij tijdens deze voorstelling ook gaat doen. De kinderen mogen allerlei onderwerpen aandragen en zo maakt Dirk samen met hen ter plekke een heel nieuw zomerliedje. Als Dirk op een gegeven moment echt niet meer weet welk liedje hij moet zingen, mogen de kinderen hun favoriete Dirk liedje roepen, en wie weet zingt hij dan wel jouw verzoekje. Uiteindelijk wordt de voorstelling een echt vakantiefeestje als iedereen staat te dansen als een Spaanse danseres of rondloopt als een beer.

Over Dirk Scheele
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogrammas op de kinderzender Nickelodeon. Dirk bracht een groot aantal cds en dvds voor kinderen uit en ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol tientallen Nederlandse theaters met shows als Vroem Vroem, Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik, limonade met prik, Ik woon in een huis en Dikkie Dik en zijn vriendjes.

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 10,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 11,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 4,50 (consumptie niet inbegrepen)
Vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen voorverkoop) € 34,80 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)
- Vakantiepas: € 4,50 (consumptie niet inbegrepen). Kaarten met Vakantiepas kunnen niet worden gereserveerd. De kaarten zijn vanaf een uur voor de voorstelling te koop aan de kassa. Er zijn voldoende kaarten beschikbaar.

Servicekosten
- Familiepakket: € 1,00
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 11:00
Einde voorstelling: 12:30