Terug naar agenda

Jong Metropole

Op het programma staat o.a. van Rogier van Otterloo en de nieuwe compositie van Rogier van Otterloo Award-winnaar van vorig jaar: Tijn Wijbenga. Ook de rest van het repertoire komt uit de rijke Metropole Orkest- bibliotheek.

Tijdens de Jong Metropole Tour werken de musici (± 60 deelnemers) in volledige ‘Metropole Orkest’-bezetting aan vernieuwende producties. Zo ontstaan de mooiste kruisbestuivingen tussen diverse muziekgenres onder leiding van dirigent Miho Hazama.

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het Nationaal Jeugdorkest (NJO), het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest (MO). In Jong Metropole wordt het beste van verschillende muziekwerelden samengebracht: het excellente spel uit de klassieke traditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie.

____________________________________________________________

Tickets (incl. servicekosten)
– Voorverkoop: € 15,00 (via het web of in Café Boom, ons theatercafé)
– Aan de poort: € 16,00
– Ooievaarspas: € 6,50

Let op: U kunt met elke Ooievaarspas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 22:00