Terug naar agenda

Korenfestival

Op zondag 24 september presenteert het Zuiderparktheater alweer de derde editie van het Korenfestival: het festival voor popkoren uit Den Haag en omstreken.

Korenfestival Den Haag
Den Haag en omstreken kent een groot aantal koren in verschillende genres. Om die reden is drie jaar geleden het Korenfestival in het leven in geroepen. Niet als wedstrijd, maar als presentatie om de verschillende koren die Den Haag rijk is aan een groot publiek te presenteren. Tijdens het Korenfestival presenteren koren (die doorgaans uit 20 tot 60 man bestaan) een repertoire aan liederen die in harmonie gezongen worden. Het Korenfestival is een bekend begrip in alle grote steden van Nederland.

Over de initiatiefnemers
Met het Korenfestival willen de initiatiefnemers (Jeanet Kuijpers en Piet Breijder) cultuur, en met name muziek, dichter bij de buurt brengen door een laagdrempelig en gratis festival op te tuigen. In 2015 organiseerden zij voor de eerste keer het Korenfestival in het Zuiderparktheater. Dit theaterseizoen vindt alweer de derde editie plaats.

Tickets
De toegang voor deze voorstelling is gratis.

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een biertje/wijntje/frisdrank kost 2 munten. Deze munten kunt u voorafgaand aan uw bezoek in batches van 8 of 16 bestellen via onze website: www.zuiderparktheater.nl. De munten krijgt u tijdens uw bezoek aan de kassa uitgereikt. U betaalt voor aanschaf van de munten geen administratiekosten, en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 11:30
Einde voorstelling: 18:00