Terug naar agenda

Lees (Vrees) Feest (3+)

Op woensdag 12 juli presenteert het Zuiderparktheater Kindertheater OZOFIJN met de voorstelling Lees (Vrees) Feest. Vorig jaar stond Kindertheater OZOFIJN al op de planken van het openluchttheater met de voorstelling Kruip, Friemel, Kriebel. Dit seizoen zijn ze terug met een nieuwe show over taal en lezen.

Lees (Vrees) Feest
De voorstelling gaat over Josefien en Francien. Josefien krijgt een kaart, maar legt deze op een steeds groter groeiende stapel post. Ook is het recept voor de taart nergens te bekennen en ligt de gebruiksaanwijzing van haar nieuwe stoel londer in de aardappelbak. Als Francien langskomt, doet Josefien daar wel erg vreemd over. Wat is er toch aan de hand? Josefien weet wel hoe ze daar achter komt! Maar het gaat natuurlijk allemaal anders dan verwacht. Lees (Vrees) Feest is een muzikale en interactieve voorstelling rondom taal, lezen, je ergens voor schamen en een (klein) feestje!

Over Kindertheater OZOFIJN
Kindertheater OZOFIJN bestaat uit Stephanie Dekker en Judit Wolters. Stephanie en Judit spelen elk in een andere theatergroep. Onder de noemer van Kindertheater OZOFIJN maken ze samen kleurrijke, levendige, muzikale en interactieve voorstellingen voor kinderen van 3 tot 10 jaar, waarbij veel te zien en te beleven is: de kinderen worden betrokken in het verhaal en de liedjes, en worden uitgedaagd tot meebewegen en meezingen. Stilzitten en alleen luisteren, is niet aan de orde. Kindertheater OZOFIJN maakt ook educatieve voorstellingen binnen verschillende disciplines (o.a. natuur & techniek, taal & lezen en geschiedenis) en diverse thema's (o.a. vakantie en Sinterklaas).

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 8,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 9,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 3,50 (consumptie niet inbegrepen)
U kunt met Ooievaarspas 1 kaartje reserveren – type bij de balk waarin Actiecode staat in: Ooievaarspas, klik op het driehoekje ernaast. De keuze voor het Ooievaarspaskaartje staat nu in de gele balk onderaan. Volg de rest van het proces (vergeet niet te registreren of in te loggen)
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen voorverkoop) € 26,00 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)
- Ranja en Rosékorting: € 7,00 (consumptie inbegrepen); alleen in de online voorverkoop.
Volg met de code die u heeft ontvangen hetzelfde procedé als bij de Ooievaarspas.

Servicekosten
- Familiepakket: € 1,00
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas aan de poort: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 15:00
Einde voorstelling: 16:00