Terug naar agenda

Missa: Nieuwe Muzikale Voorstelling Over Het Ontstaan van Holland

MISSA is een nieuwe muzikale voorstelling in 11 delen over het ontstaan van Holland. De muziek is een combinatie van klassieke muziek, jazz en wereldmuziek. De Nederlandse songteksten zijn geschreven door Jan Rot en het verhaal wordt verteld door Marga van Praag.

MISSA vertelt het verhaal over het gevecht tegen het water en de ontginning van land door de graven van Holland, het ontstaan van de steden en daarmee de stads- en burgerrechten. De Slag Bij Vlaardingen en ook het het bijzondere leven van Jacoba van Beieren; de Gravin van Holland en Zeeland, passeren de revue;. MISSA beschrijft het Ontstaan van Holland tot aan de verwoestende Hoekse- en Kabeljauwse twisten en de verschrikkelijke en alle vernietigende Sint-Elisabethsvloed.

Een Haags orkest (Música Extrema), vier vocalisten (Muriel van Dinteren, Claudia Patacca, Erik Slik, Jan Willem Baljet), een koor en een verteller (Marga van Praag) vullen de speelvloer van de prachtige kerken en locaties in Holland.

MISSA is voor liefhebbers van cultuur, erfgoed, mooie verhalen en anekdotes uit de Hollandse geschiedenis en prachtige muziek.

____________________________________________________________

Tickets
– Voorverkoop: € 20,00 (incl. consumptie) via het web of in Café Boom, ons theatercafé
– Aan de poort: € 21,00 (incl. consumptie)
– Ooievaarspas: € 6,50
Let op: U kunt met elke Ooievaarspas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:15
Einde voorstelling: 21:30