Terug naar agenda

New York State of Mind

Tim Akkerman Sings The Boss & The Billy Joel Experience

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt in het Zuiderparktheater een eenmalig uniek concert plaats met Tim Akkerman & band en Alexander Broussard & 003. Het wordt een bijzondere show waar beide bands elkaar continu afwisselen. De monumentale, intiemere, maar ook stevig rockende songs worden vertolkt door Tim The Boss en Alexander The Pianoman die samen voor een geweldig mooie avond zorgen. Hier wil je bij zijn!

Tim Akkerman brengt sinds 2018 een muzikale ode aan zijn held Bruce Springsteen in Tim Akkerman sings The Boss! De zanger is al zijn hele leven fan van Springsteen, sterker nog: songs als The River en Badlands staan volgens Tim aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling.
Bij zijn eigen shows werd vaak de link gelegd tussen hem en The Boss met de vraag hier iets mee te doen. Zodoende was het idee voor Tim Akkerman Sings The Boss geboren.

Voor Alexander is Billy Joel altijd een jeugdheld geweest. Hij had al vaker gedacht en gezegd dat hij er ooit iets mee wilde doen.
Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger The Pianoman maar ook swingende rockers zoals My life, prachtige ballads zoals Honesty of lekkere Rock & Roll zoals Only the good die young. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience

____________________________________________________________

Tickets (inclusief servicekosten)
– Early Bird: € 25,- (consumptie inbegrepen) UITVERKOCHT!
– Regulier in de voorverkoop: € 29,50 (consumptie inbegrepen) via het web of in Café Boom, ons theatercafé
– Regulier aan de poort: € 30,50 (consumptie inbegrepen)
– Ooievaarspas: € 6,00 (consumptie niet inbegrepen en beperkt aantal beschikbaar).

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een biertje/wijntje/frisdrank kost 2 munten. Deze munten kunt u voorafgaand aan uw bezoek in batches van 8 (€ 10,00) of 16 (€ 20,00) bestellen via onze website. De munten krijgt u tijdens uw bezoek aan de kassa uitgereikt. U betaalt voor aanschaf van de munten geen administratiekostenen en u hoeft niet meer in de rij te staan.

Fotografie: Charles Groeneveld

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 23:00