Terug naar agenda

Pim & Pom: Het Feestelijke Fiepboek (3+)

Op woensdag 18 juli presenteert het Zuiderparktheater Pim & Pom: Het Feestelijke Fiepboek: muzikaal verteltheater voor kinderen van 3 jaar en ouder, ter ere van de honderjarige verjaardag van Fiep Westendorp, gebaseerd op de illustraties van Pim en Pom. Aan de hand van een groot 3D pop-up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van de twee poezenvrienden.

Over Pim & Pom: Het Feestelijke Fiepboek
Pim & Pom: Het Feestelijke Fiepboek werd in 2016 gemaakt, als eerbetoon aan het 100-jarig jubileum van Fiep Westendorp: de illustratrice die bekendheid vergaarde met haar tekeningen van Pim & Pom, Jip & Janneke en illustraties voor de kinderboeken van Annie M.G. Schmidt. Speciaal voor dit jubileum spelen Pim en Pom een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Pim en Pom organiseren een echt verrassingsfeest voor Fiep, de buurkat. Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een knalfeest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt… Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen natuurlijk ook gezellig mee!

Over De Toren van Geluid
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen uit voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Ook worden er theater- en muziekworkshops gegeven.

Tickets (inclusief servicekosten)
- Voorverkoop: € 8,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 9,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 3,50 (consumptie niet inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen voorverkoop) € 26,00 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 15:00
Einde voorstelling: 15:35