Terug naar agenda

Pink Floyd in Concert: Part 2

Na een succesvolle deel 1 komt Pink Project terug naar het Zuiderparktheater met deel 2 van Pink Floyd in Concert. Eén groot feest voor de zintuigen en dat niet alleen voor de meest verstokte Floyd-fans!

Pink Floyd in Concert Part 2
Afgelopen jaren stond Pink Project al tweemaal eerder in het Zuiderparktheater met de show Pink Floyd in Concert. In het laatste concert stond daarbij het album ANIMALS – dat afgelopen jaar 40 jaar bestond – centraal. Dit seizoen geeft de band vervolg aan zijn voorgaande Pink Floyd in Concert Tour met Part 2. Dat betekent dat er grotendeels een nieuwe setlist wordt gespeeld, waarin de mooiste songs uit het omvangrijke oeuvre van Pink Floyd voorbij zullen komen. Met een overweldigende podiumact brengt Pink Project de passie en de energie van de legendarische rockgroep Pink Floyd terug op het podium.

Over Pink Project
Pink Project werd 23 jaar geleden opgericht met als doel het spelen van Pink Floyd's The Wall met de intensiteit en emotie van de originele Wallshows. Voor Pink Project is het Haagse openluchttheater geen onbekend terrein: de band trad in het verleden al meerdere malen op in het openluchttheater en ook meer recent in 2016 en 2017 gaf Pink Project twee fantastische concerten.

Tickets (inclusief servicekosten)
- Voorverkoop: € 25,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 26,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 6,00 (consumptie niet inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet uw pas aan de kassa laten scannen.
- 8 ConsumptiemuntenL €12,00
- 16 Consumptiemunten: € 24,00

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen.U kunt de munten bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:30
Einde voorstelling: 23:00