Terug naar agenda

Polski Festiwal pod chmurami

Op 29 september vindt onder de Haagse wolken het eerste Pools-Nederlandse festival van het Zuiderparktheater plaats: een samenwerking tussen het Zuiderparktheater, MOOI Welzijn, de Gemeente Den Haag en diverse Poolse verenigingen, organisaties en supermarkt Groszeks. Den Haag kent de grootste populatie Polen van Nederland. Zij hebben inmiddels een aanzienlijk netwerk in Den Haag opgebouwd met eigen winkels, apotheken en scholen. Het Zuiderparktheater biedt de Poolse cultuur graag een podium. Het Poolse Festival onder de Wolken is bedoeld voor zowel Nederlandse als Poolse inwoners van Den Haag.


Een festival met actuele themas

Tijdens het Pools Festival onder de Wolken staan verschillende optredens en voorstellingen op het programma waarin actuele themas op speelse manier aan bod komen. Hoe ziet het dagelijks leven in Nederland eruit en waar vind je hulp als je die nodig hebt?


Programma

– Mitomani Multistyle Folk Ensemble

– Kindertheater door Marta Bujnowicz-Widerska en Wojciech Cecherz

– Poppenkast Opgepast

– DJ Rasmatal


____________________________________________________________


Tickets

Gratis


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 consumptiemunten: € 10,00

– 16 consumptiemunten: € 20,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 13:30
Einde voorstelling: 18:00