Terug naar agenda

Polski Festiwal pod chmurami

Op 29 september vindt onder de Haagse wolken het eerste Pools-Nederlandse festival van het Zuiderparktheater plaats: een samenwerking tussen het Zuiderparktheater, MOOI Welzijn, de Gemeente Den Haag en diverse Poolse verenigingen, organisaties en supermarkt Groszeks. Den Haag kent de grootste populatie Polen van Nederland. Zij hebben inmiddels een aanzienlijk netwerk in Den Haag opgebouwd met eigen winkels, apotheken en scholen. Het Zuiderparktheater biedt de Poolse cultuur graag een podium. Het Poolse Festival onder de Wolken is bedoeld voor zowel Nederlandse als Poolse inwoners van Den Haag.

Een festival met actuele themas
Tijdens het Pools Festival onder de Wolken staan verschillende optredens en voorstellingen op het programma waarin actuele themas op speelse manier aan bod komen. Hoe ziet het dagelijks leven in Nederland eruit en waar vind je hulp als je die nodig hebt?

Programma
– Mitomani Multistyle Folk Ensemble
– Kindertheater door Marta Bujnowicz-Widerska en Wojciech Cecherz
– Poppenkast Opgepast
– DJ Rasmatal
– Voorstelling door Teatr Brama: Sen Marudy: De droom van de klager
– Workshop door Teatr Brama: Sen Marudy

Voorstelling door Teatr Brama: Sen Marudy: De droom van de klager
Maruda vindt het leven saai en onbegrijpelijk. Als hij tijdens zijn huiswerk in slaap valt, maakt hij al dromend met twee kinderen een fantastische reis.

In deze voorstelling bezoekt Maruda samen met twee kinderen allerlei andere landen en leren over andere culturen. Dat het leven heel veel kleuren heeft en dat je die met fantasie ook zelf kunt maken. Deze grappige, muzikale voorstelling gaat over openheid, vriendschap en de kracht van positiviteit.

Workshop door Teatr Brama: Sen Marudy
Hou je van theater? Heb je zin om zelf ook mee te spelen? Aansluitend aan de voorstelling is er voor kinderen een theaterworkshop. Er wordt Pools en Engels gesproken. Bij de muntenkassa van het Zuiderparktheater kun je je opgeven voor deze workshop.

____________________________________________________________

Tickets
Gratis

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 13:30
Einde voorstelling: 18:00