Een unieke samenwerking tussen het Openluchttheater Zuiderpark en Diligentia zorgt dit jaar voor twee zomerse zaterdagavonden keihard lachen. Cabaret/ Comedynights met een gevarieerde line-up van professionele stand-up comedians die samen de avond op zomerse stelten zetten. Daar wil je bij zijn!

Op 10 augustus staan de toppers Rayen Panday, Alex Ploeg, Jim Speelmans (i.p.v. Nabil Aoulad Ayad), De Règahs en Martijn Kardol allemaal op het toneel van het Zuiderparktheater!

Nu alleen nog duimen dat de regen uitblijft… vorig jaar is dat bijna gelukt! Houdt onze website (zuiderparktheater.nl) en die van Diligentia (diligentia-pepijn.nl) in de gaten voor de laatste stand van zaken. De zomer van 2019 kan bijna niet leuker worden!

Summer of Laugh komt twee keer naar het Zuiderparktheater. Klik hier voor kaarten voor 31 augustus.

____________________________________________________________

Tickets
Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van Diligentia.

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

Theatermenu
Speciaal voor deze voorstrelling koken de koks van Parkoers een theatermenu voor u. Kijk hier voor informatie en reserveringen.