Terug naar agenda

Symphony in the Park

Een romantisch concert bij ondergaande zon in het sfeervolle Zuiderparktheater, hét openlucht zomertheater van Den Haag. Chef-dirigent Nicholas Collon opent het seizoen met een kleurrijke Franse avond. Alleen al de wereldberoemde ‘Boléro’ van Ravel is een bezoek meer dan waard. Maar kom zeker ook voor de bijzondere ontmoeting tussen orkest en de jonge topcellist Andreas Brantelid die al sinds zijn veertiende de internationale podia bestormt.

Programma:

Debussy Prélude à l'après-midi d'un faune
Fauré Élégie voor cello en orkest
Ravel Suite nr. 2 ‘Daphnis et Chloé’
Ravel Boléro

____________________________________________________________

Tickets
Toegang is gratis. Reserveren verplicht met actiecode Zomerconcert

Uitleg reservering

U kunt uw kaartje via het ticketsysteem gratis verkrijgen. Typ de actiecode in en klik daarna op het knopje met het driehoekje naar beneden. Daarna krijgt u de tekst Gratis concert te zien. Druk op de plusknop om te kiezen voor het gratis kaartje. Daarna kunt u aangeven hoeveel gratis kaartjes u wilt hebben en moet u de bestelling plaatsen. Indien dat gelukt is, kunt u de reservering afronden met de benodigde gegevens die daarna gevraagd worden.

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 21:00