Terug naar agenda

Symphony in the Park

Het Residentie Orkest keert terug naar het Zuiderparktheater! Geniet van een romantische concertavond in de buitenlucht in het sfeervolle openluchttheater. Nicholas Collon -de vaste dirigent van het Residentie Orkest- trapt het muziekseizoenvan het orkest af met fantastische, meeslepende en meesterlijke symfonische muziek van Tsjaikovski en Humperdinck. Beleef een uur orkestrale magie!

Over het Residentie Orkest
Het Residentie Orkest werd in 1904 opgericht en bewijst vandaag de dag meer dan ooit dat symfonische muziek ook in de 21e eeuw voor een groot publiek van betekenis kan zijn. Vanaf de zomer van 2015 geeft het Nederlandse symfonieorkest concerten in het Zuiderstrandtheater. Daarnaast is het orkest nadrukkelijk in de stad Den Haag aanwezig met educatieve projecten op talloze scholen en openluchtconcerten. In het verleden trad het Residentie Orkest al eerder op in het Zuiderparktheater.

Over dit concert
Dirigent: Nicholas Collon
Programma: Humperdinck Voorspel Hänsel und Gretel, Tsjaikovski Symfonie nr. 4

Tickets (incl. servicekosten)
- Voorverkoop: € 11,00
- Aan de poort: € 12,00
- Ooievaarspas: € 6,00
Vul in de kolom voor 'kaarten' allereerst de actiercode Ooievaarspas in, klik op het driehoekje en volg de rest van de reservering. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje bestellen en moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Servicekosten
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas aan de poort: € 1,00 per kaartje

Consumptiemunten in de voorverkoop
Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een biertje/wijntje/frisdrank kost 2 munten. Deze munten kunt u voorafgaand aan uw bezoek in batches van 8 of 16 bestellen via onze website: www.zuiderparktheater.nl. De munten krijgt u tijdens uw bezoek aan de kassa uitgereikt. U betaalt voor aanschaf van de munten geen administratiekosten, en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:00
Einde voorstelling: 21:00