Terug naar agenda

Testevenement: Onwijs Gijs

** Wegens omstandigheden gaat dit evenement niet door. Mensen die kaartjes hebben gekocht worden gecontacteerd.**

Voor de officiële start van het seizoen zullen de vrijwilligers en medewerkers van het Zuiderparktheater eerst nog proefdraaien tijdens het Testevenement op 25 april. Tijdens het Testevenement zal Onwijs Gijs zijn beste beentje voor zetten, terwijl de vrijwilligers en medewerkers de kneepjes van het vak (weer) onder de knie krijgen.

Onwijs Gijs is geformeerd rond singer-songwriter Gijs Hietkamp. Aangevuld met bassist Andrea James Child, gitarist Michel de Wit en drummer Remco Engels is het nu een 'onwijze' band met Neder-Engelse liedjes in zijn repertoire. De liedjes die ze ten gehore brengen zijn optimistisch, positief met een diepere boodschap gekenmerkt door de karaktervolle stem van Gijs, met een rauw randje. Tijdens deze avondvullend programma mogen de voetjes van de vloer gaan!

____________________________________________________________

Tickets
– Voorverkoop: € 6,00 (consumptie inbegrepen) via het web of in Café Boom, ons theatercafé
– Aan de poort: € 7,00
– Ooievaarspas: € 3,50 (consumptie niet inbegrepen en beperkt aantal beschikbaar).

Consumptiemunten in de voorverkoop
– 8 consumptiemunten: € 10,00
– 16 consumptiemunten: € 20,00

Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:15
Einde voorstelling: 22:00