Theater na de Dam (start in Theater Dakota)

Jongeren uit Den Haag en omstreken verdiepen zich onder leiding van diverse theatermakers van Het Nationale Theater in de geschiedenis van Escamp ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Ze spreken met ouderen over hoe het was om jong te zijn in oorlogstijd.

Deze herinneringen en verhalen vormen de basis van de voorstelling Over waar de boerderijen stonden. Over de liefde voor het platteland. Over vroeg opstaan, hard werken en gesprekken aan de keukentafel. Over met je voeten in de aarde en rennen door een weiland. Over hoe de oorlog alles veranderde. Over daar waar nu scholen, flatgebouwen en winkels staan, maar ooit boerderijen stonden.

PROGRAMMA 5 MEI

**13.00 uur: **ontvangst in Theater & Filmhuis Dakota. Als onderdeel van de voorstelling nuttigen wij met z'n allen eerst een sobere maaltijd: soep & brood. Aansluitend zullen de bezoekers naar het Zuiderparktheater gaan waar de voorstelling zal beginnen.

14.00 uur: aanvang voorstelling in het Zuiderparktheater. Na afloop zal er een nagesprek plaatsvinden.

Lees hier meer over de voorstelling op 4 mei.

Let op!
Deze voorstelling vindt plaats op twee locaties. Er wordt gestart in Theater Dakota aan de Zuiderlarenstraat 57 om 13.00 uur en wordt vervolgd in het Zuiderparktheater.

____________________________________________________________

Tickets
– Voorverkoop: € 7,50 via het web of in Café Boom, ons theatercafé
– Aan de poort: € 7,50
– Ooievaarspas: € 3,75
Let op: U kunt met elke Ooievaarspas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.

Foto: Studio Johan Nieuwenhuize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *