Terug naar agenda

The Greatest Thing

In samenwerking met STET The English Theatre presenteert het Zuiderparktheater The Greatest Thing: een combinatie van mime en muziektheater, opgevoerd door Duitse artiesten.

Over The Greatest Thing
The Greatest Thing is een romantische mime-muziektheatervoorstelling afkomstig uit Berlijn van de singer-songwriter Miss Walker en mime artiest Silent Rocco. Miss Walker en Silent Rocco nemen hun publiek mee naar een andere wereld waarin een zwijgende vagabond en een schijnbaar levenloos neon-elfje de hoofdpersonen zijn. De inhoud van haar gouden tasje blijkt de sleutel te bevatten tot hun gezamenlijke verhaal en er ontstaat een dierbaar muzikaal sprookje, waarbij het publiek een eigen rol vervult. The Greatest Thing is de laatste jaren met groot succes op verschillende festivals in Europa en Azië opgevoerd, en is nu voor het eerst te zien in Nederland. Een unieke midzomeravond-ervaring voor theaterliefhebbers!

Over STET The English Theatre
STET The English Theatre is een organisatie die het professioneel Engels theater in Nederland en met name in Den Haag en omgeving, voor publiek dat niet afkomstig is uit Nederland stimuleert.

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van STET The English Theatre.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 21:30
Einde voorstelling: 22:15