Terug naar agenda

The Greatest Thing

The Greatest Thing is een romantische mime-muziektheatervoorstelling afkomstig uit Berlijn van de singer-songwriter Miss Walker en de mime artiest Silent Rocco. Miss Walker en Silent Rocco nemen hun publiek mee naar een andere wereld waarin een zwijgende vagebond (Silent Rocco) en een schijnbaar levenloos neon-elfje (Miss Walker) de hoofdpersonen zijn. De inhoud van Miss Walkers gouden tasje blijkt de sleutel te bevatten tot een gezamenlijke verhaal en er ontstaat een dierbaar muzikaal sprookje, waarbij het publiek een eigen rol vervult.

Over The Greatest Thing
The Greatest Thing is de laatste jaren met groot succes op verschillende festivals in Europa en Azië opgevoerd, en is nu te zien in Nederland. Om deze midzomeravond-ervaring compleet te maken, kunt u voorafgaand aan de voorstelling een boottocht maken met de Willemsvaart, waardoor u de stad vanaf het water op een geheel nieuwe manier leert kennen. Het is mogelijk de voorstelling met en zonder boottocht te boeken.

Over STET The English Theatre
STET The English Theatre is een organisatie die het professioneel Engels theater in Nederland en met name in Den Haag en omgeving, voor publiek dat niet afkomstig is uit Nederland stimuleert.

Boottocht
Op deze site kunt u alleen tickets kopen voor de voorstelling. Reserveren van de combinatie van boottocht en voorstelling kan op de website van STET The English Theatre. Mensen met Ooievaarspas die met de boottocht mee willen kunnen reserveren via info@theenglishthetre.nl.

Tickets (inclusief servicekosten)
Voorverkoop volwassenen (alleen voorstelling): € 18,50
Aan de poort volwassenen (alleen voorstelling): € 19,50
Voorverkoop én aan de poort met Ooievaarspas (alleen voorstelling): € 6,00. Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
Voorverkoop studenten, kinderen tot 12 jaar en CJP (alleen voorstelling): € 11,00
Aan de poort studenten, kinderen tot 12 jaar en CJP (alleen voorstelling): € 12,00

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 21:00
Einde voorstelling: 21:45