Terug naar agenda

The Hague African Festival

Met een line-up van grote sterren viert The Hague African Festival dit jaar zijn tienjarig bestaan! Het festival wordt al jaren met groot succes georganiseerd door Stichting Sankofa, die daarmee Afrikaanse kunst en cultuur de zichtbaarheid wil geven die zij verdienen. Het festivaljubileum

wordt groots gevierd met o.a. de gedreven reggae-sound van SoulDia (Senegal), percussie-meester Oké Sene (Senegal), de swingende formatie Tabanka (Kaapverdië), de legendarische Refugee All Stars (Sierra Leone), de succesvolle Kameroens-Nederlandse zangeres Ntjam Rosie (Kameroen), de Ghanese superster Wiyaala (Ghana) en Amartey, de fakkeldrager van de AfroPop-sound in Nederland. Daarnaast is er ook dit jaar weer een speciaal podium voor Haags talent. Veelbelovende artiesten van alle achtergronden krijgen de ruimte om te laten zien wat zij in huis hebben. Verder is het fijn struinen op de Afrikaanse markt, worden er djembélessen gegeven en is er een uitgebreid kinderprogramma en een kinderspeelplaats.


____________________________________________________________


Toegang gratis


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 Consumptiemunten: € 10,00

– 16 Consumptiemunten: € 20,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 14:00
Einde voorstelling: 22:00