Terug naar agenda

Yentl en de Boer in Concert

Drie zomeravonden lachen en genieten dankzij een unieke samenwerking tussen Diligentia en het Zuiderparktheater. Na de eerste twee Summer of Laugh-comedynights, is het podium nu aan het muzikale, absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer. Zij verzamelen elke zomer de allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes en samen met hun lievelingsmuzikanten trekt het duo daarmee langs zomerfestivals en openluchttheaters. Dit jaar doen Yentl Schieman en Christine de Boer in het kader van Diligentia's Summer of Laugh ook het Zuiderparktheater aan. Hun optredens kenmerken zich door kraakheldere samenzang, verfrissende humor, sterke teksten en een bizarre fantasie. Sinds de twee vrouwen er in 2013 op het Amsterdams Kleinkunst Festival met zowel de publieksprijs als de felbegeerde Wim Sonneveldprijs vandoor gingen, is het hard gegaan met hun carrière. In 2015 wonnen ze de Annie M.G. Schmidtprijs en in 2016 werden ze genomineerd voor de Neerlands Hoop-cabaretprijs. Het duo is o.a. bekend van RTL Late Night en voorheen Opium TV.


Summer of Laugh

De voorstellingen in het Zuiderparktheater zijn onderdeel van Summer of Laugh: zes comedy avonden in Diligentia en Zuiderparktheater.


____________________________________________________________


Tickets

Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van Diligentia.


Consumptiemunten in de voorverkoop

– 8 consumptiemunten: € 12,00

– 16 consumptiemunten: € 24,00


Om u sneller te kunnen bedienen werken wij in de horeca met consumptiemunten. Een drankje betaalt u met 2 munten. U kunt de munten al vooraf bestellen in batches van 8 of 16 munten. Aan de kassa krijgt u de bestelde munten uitgereikt. U betaalt geen servicekosten voor de munten en u hoeft niet meer in de rij te staan.

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 20:15
Einde voorstelling: 23:00