Terug naar agenda

Zuiderparkwandelingen

Op vrijdag 21 juli presenteren het Zuiderparktheater en Florence Actief onder de noemer 'Zuiderparkwandelingen' De Landengebieden van het Zuiderpark. Tijdens deze wandeling wordt u door boswachter Hand van der Meijs wegwijs gemaakt in Doorenbos arboretum in het Zuiderpark.

Zuiderparkwandelingen
Op drie vrijdagen in juli en augustus worden speciaal voor 50-plussers drie bij elkaar horende wandelingen georganiseerd om het Zuiderpark beter te leren kennen. Gedurende elke wandeling staat een ander thema centraal. In deze tweede editie komen De Landengebieden in het Zuiderpark aan bod. De rondleiding wordt afgesloten met een kop koffie of thee in één van de prachtige (horeca)gelegenheden in het Zuiderpark. Het startpunt van de rondleiding is het Zuiderparktheater. De kaarten voor de drie wandelingen kunt u bestellen op het agenda – item Zuiderparkwandelingen van 7 juli. Let op, u koop in één keer de kaarten voor de hele serie wandelingen.

Programma
- 7 juli: Kunst in het Zuiderpark
- 21 juli: De Landengebieden in het Zuiderpark
- 4 augustus: Bijzondere dieren in het Zuiderpark

Tickets (incl. servicekosten)
Er zijn nog een paar tickets beschikbaar voor twee wandelingen van 21 juli en 4 augustus. U koopt in één keer kaarten voor de laatste twee rondleidingen. Als u alleen de Kunstroute wilt verkennen, op 3 september organiseren wij een gecombineerde fiets/wandeltocht.
- Voorverkoop: € 11,00 (voor twee rondleidingen incl. koffie)
- Aan de poort: € 12,000 (voor twee rondleidingen incl. koffie)
- Ooievaars: € 5,00 (vemeld bij actiecode: Ooievaarspas)
U kunt met Ooievaarspas 1 e-ticket kopen. Vult u in dat geval éérst de actiecode Oievaarspas pas in en volg dan de rest van het bestelproces. Ga met uw e-ticket wel even langs de kassa om de pas te laten registreren. Dat kan vanaf een uur voor de wandeling.

Servicekosten
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 10:15
Einde voorstelling: 12:00