Terug naar agenda

Zuiderparkwandelingen

Op vrijdag 4 augustus presenteren het Zuiderparktheater en Florence Actief onder de noemer 'Zuiderparkwandelingen' de dieren van het Zuiderpark, een rondleiding door Mieke de Wit. Ontmoet de dieren en de bijzondere planten van het Zuiderpark!

Zuiderparkwandelingen
Op drie vrijdagen in juli en augustus worden speciaal voor 50-plussers drie bij elkaar horende wandelingen georganiseerd om het Zuiderpark beter te leren kennen. Gedurende elke wandeling staat een ander thema centraal. In deze derde editie komen de bijzondere dieren en bomen in het Zuiderpark aan bod. De rondleiding wordt afgesloten met een kop koffie of thee in één van de prachtige (horeca)gelegenheden in het Zuiderpark. Het startpunt van de rondleiding is het Zuiderparktheater. De kaarten voor de drie wandelingen kunt u bestellen op het agenda – item Zuiderparkwandelingen van 7 juli.

Programma
- 7 juli: Kunst in het Zuiderpark
- 21 juli: De Landengebieden in het Zuiderpark
- 4 augustus: Bijzondere dieren in het Zuiderpark

Tickets (incl. servicekosten)
Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de wandeling van 4 augustus:
- Voorverkoop: € 5,00 (voor de rondleiding incl. koffie)
- Aan de poort: € 6,00 (voor de rondleiding incl. koffie)
- Ooievaars: € 3,50 (vemeld bij actiecode: Ooievaarspas)
U kunt met Ooievaarspas 1 e-ticket kopen. Vult u in dat geval éérst de actiecode Oievaarspas pas in en volg dan de rest van het bestelproces. Ga met uw e-ticket wel even langs de kassa om de pas te laten registreren. Dat kan vanaf een uur voor de wandeling.

Servicekosten
- Voorverkoop: € 1,00 per kaartje
- Aan de poort: € 2,00 per kaartje
- Ooievaarspas: € 1,00 per kaartje

DATA & TIJDEN

Start voorstelling: 10:15
Einde voorstelling: 12:15