Auditie oproep Pippi en Pan<< Terug naar Nieuws overzicht

In december 2019 produceert het Zuiderparktheater een bijzondere winterse muziektheatervoorstelling in de (koude) buitenlucht. Ongeveer 1800 bezoekers zien een verrassend, nieuw ontwikkeld verhaal, gebaseerd op de jeugdhelden Pippi Langkous en Peter Pan.

Auditie 1 september 2019

het Zuiderparktheater zoekt voor

Pippi & Pan

een grootschalige wintervoorstelling in het Zuiderpark

van Marian Pankow
Regie: Arne Sybren Postma

45 Acteurs m/v waarvan 18 kinderen met acteerervaring m/v (10 tot 18 jaar)

Deze twee unieke kinderen ontmoeten elkaar in een uitgekiende verhaallijn en verrassen het publiek met hun capriolen. De voorstelling is een samenwerking van Haagse theatermakers (kinderen en volwassenen), operazangers, koren, dansers, acrobaten, DJ, een koor en een blazersensemble. Het stuk is een moderne bewerking van de welbekende materie, gegoten in een wervelende familievoorstelling in een winters park!

Door wie?

In 2018 wonnen zowel Holland Dance Festival voor het dansproject Good [old] Times en het Zuiderparktheater voor de winterproductie Scrooge (zie foto hiernaast) de eerste editie van de Haagse prijs voor Cultuurparticipatie: de Haagse C. Bij de uitreiking ontstond het idee om bij de volgende producties de krachten te bundelen.

Wie zoeken we?

Acteurs met ambitie, lef, ervaring, affiniteit met zang en een flexibele houding. Acteurs die niet bang zijn om op onverwarmde buitenlocaties te spelen. Acteurs die het kind in zichzelf nog niet verloren zijn, met een groot doorzettingsvermogen. Voor alle scènes is interesse in bewegingstheater en dans van belang en soms ervaring met paardrijden een pré.

Aanmelden per mail: marijke@zuiderparktheater.nl t.a.v. Marijke Reuvers, onder vermelding van: theaterauditie P&P en/of je voorkeur hebt voor een bepaald tijdsblok

Wil je hier meer van weten? Download de PDF voor meer informatie: Auditieoproep Pippi & Pan theater