Cappuccino’s en appeltaart bij Café Boom<< Terug naar Nieuws overzicht

Café Boom, theatercafé van het Zuiderparktheater, in het zomerseizoen open tijdens de voorstellingen, is nu ook open op doordeweekse- en weekenddagen. 

Café Boom is een nieuwerwets, maar gezellig en intiem café in het Zuiderpark, met een groot, gedeeltelijk overdekt, terras. Een café met een adembenemend mooi uitzicht. De komende winter is het café drie dagen per week geopend, gerund door de geweldige vrijwilligers van het Zuiderparktheater, onder begeleiding van Shamel van de Berg. Je kunt in ons café onder het genot van een glas wijn, een tosti of borrelplankje genieten van de herfstzon en de prachtige natuur en dieren in het park. Of zak lekker weg op onze picknickbanken op het terras met een heerlijke warme ‘choco’.

Iedereen is welkom in Café Boom: van jong tot oud! Op het theaterterrein komt geen verkeer, zodat de kleintjes lekker vrij buiten kunnen spelen. Ook is het café de ideale plek voor een kinderfeestje, borrel of vergadering. In Café Boom koop je ook kaarten voor onze voorstellingen.

Bij Café Boom kun je alleen met PIN betalen. Het café en de kaartverkoop zijn geopend op woensdag en vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur. Tot snel!

Volg Café Boom ook op Instagram: cafeboomzuiderpark