Het Zuiderparktheater weer zomer klaar met NL Doet<< Terug naar Nieuws overzicht

Op vrijdag 10 maart was het druk bij het Zuiderparktheater. Op vrijdag 10 (en zaterdag 11) maart vond namelijk NL Doet – de grootste vrijwilligersactie van ons land – plaats, op initiatief van het Oranje Fonds. Ook bij ons mooie openluchttheater werden gisteren de handen flink uit de mouwen gestoken om het theater weer zomer klaar te maken. Bijna twintig vrijwilligers van de Belgische Ambassade (inclusief de Ambassadeur van België), het World Forum en vrijwilligers van het theater waren gisteren keihard aan het werk. 

Aan het einde van de dag was het gehele terrein ontdaan van herfstbladeren en takken, waren de kleedkamers weer schoon, was het podium grondig geschrobt, waren de bankjes van de tribune weer schoon, was de tribune blad- en algenvrij, waren de muren van het personeelstoilet geschilderd èn waren de muren achter de bar weer netjes in de verf gezet, waren de palletbankjes en de bank rondom de boom schoongemaakt, waren de kassahokjes weer spic en span en was de put onder de tribune volledig leeggeschept. Kortom: het terrein ziet er weer ‘als nieuw’ uit.

Het Zuiderparktheater is alle vrijwilligers van de Belgische Ambassade, het World Forum en het theater zelf erg dankbaar, en dankt hen dan ook voor hun inzet. Op naar een fantastisch seizoen!

Bekijk de foto’s van deze geweldige dag op onze Facebookpagina.