Iedere handtekening telt! Teken de petitie

22 september 2020

Wilt u dat het Zuiderparktheater in 2021 openblijft? Teken de petitie! 

Uiterlijk woensdag 23 september, voor 16.00 uur! 

Aanstaande donderdag is een spannende dag voor ons team en de vrijwilligers. Die dag wordt het besluit genomen of wij in 2021 kunnen blijven bestaan. De adviescommissie voor het Kunstenplan 2021-2024 heeft een negatief advies gegeven over onze subsidie-aanvraag. Dit advies is overgenomen door het College van B&W. Dat betekent dat, zoals het er nu voorstaat, we vanaf 1 januari aanstaande onze subsidie niet ontvangen en onze organisatie niet kan voortbestaan. De Haagse Gemeenteraad neemt donderdag een definitief besluit.

Zeker in deze tijd heeft het hebben van een openluchttheater in de stad zich van toegevoegde waarde laten zien. Deze zomer hebben wij met een divers programma vele bezoekers veilig in de openlucht van cultuur laten genieten. Van klassieke muziek tot metal, van dans tot jeugdtheater. Juist in de openlucht kunnen Hagenaren ander dan anders programma zien. Bovendien opent het theater het hek in de zomermaanden als vele andere theaters de deuren sluiten.

Het Zuiderparktheater is bovendien een ontmoetingsplaats voor zo’n 40 vrijwilligers en springplank voor velen naar betere kansen op de arbeidsmarkt. Er is door het huidige team vijf jaar lang geïnvesteerd om op het niveau te komen waar we nu staan. Dit mag niet zomaar verdwijnen! Ondersteunt u ons? Teken de petitie! Iedere handtekening telt! 

Gerelateerde berichten

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *