Iconen

Onze voorlopers uitgelicht

Artiesten van Haagse bodem krijgen bij ons de mogelijkheid om podiumervaring in het theater op te doen. Met als doel hen meer bekendheid te geven en kansen te bieden om ook op andere podia op te treden.  Naast talentontwikkeling willen wij ook een brugfunctie zijn naar andere culturele instellingen in de stad Den Haag en daarbuiten. 

jHILANI WIJSMAN

Singer-songwriter Jhilani Wijsman weet hoe hij, vergezeld met zijn gitaar, zijn publiek moet raken. Zijn emoties vertaalt hij naar laidback songs met een Nederpopsound waarin Soul een grote rol speelt. 

Jhilani is geïnspireerd door muzikanten als Bill Withers en Beres Hammond. Deze Hagenees is sinds 2015 flink aan de weg aan het timmeren. Hij heeft op verschillende podia en festivals, zoals Parkpop en het Zeeheldenfestival, opgetreden.

Na zijn laatste single “Als ik opnieuw kon kiezen” en zijn deelname aan de solotour van Alain Clark is de 33 jarige muzikant klaar om in heel de BENELUX zijn geluid te laten horen.

HANNEKELAURA

Songwriter/Folk zangeres HannekeLaura was zo geraakt door de akoestische folk muziek dat zij haar baan als advocaat opgaf en naar Ierland vertrok.
Ze speelde in Nederland én Ierland met Perry Blake en Tim Akkerman. Ook deelde ze het podium met The Dubliners, en speelde op bijzondere plekken zoals Parkpop, Paradiso, kerken en kastelen.

Haar repertoire bestaat uit bekende folk traditionals en romantische eigen ballads, puur uit het hart gezongen, en op gitaar begeleid.
Daarnaast zingt ze graag covers van de folk heldinnen die haar inspireerden.

in het vizier?

Ken jij een artiest die naar jouw mening belicht moet worden?

Neem dan contact met ons op en bekrachtig waarom de persoon in kwestie dit verdient.

Laat het ons weten.