MUSICAL SUMMER CONCERT TERUG IN ZUIDERPARKTHEATER DEN HAAG

28 juni 2021

Op zondag 22 augustus 2021 vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: April Darby, Tessa Sunniva van Tol, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. De kaartverkoop voor de twee voorstellingen (om 15.00 en 19.00 uur) van het Musical Summer Concert is vandaag van start gegaan via https://www.zuiderparktheater.nl

 

April Darby was onder andere te zien in hoofdrollen in Sister Act, The Bodyguard en Aida in Concert. Tessa Sunniva van Tol  speelde in Nederland de titelrollen in de musical Anastasia en The Little Mermaid en was in Duitsland te zien als Jane in de Disney musical Tarzan. Esmée Dekker, speelde de hoofdrol Eliza Doolittle in de meest recente revival van My Fair Lady en was te zien was in de David Bowie musical Lazarus en als de minnares in EvitaMilan van Waardenburg was afgelopen seizoen te zien als Dmitri in de musical Anastasia, een rol die hij al eerder in Duitsland vertolkte. Verder was Milan te zien in Tanz der Vampieren en Der Glöckner von Notre Dame. David van den Tempel was te zien in musicals als Soldaat van OranjeThe Full MontyDe Grote Drie en VietnamBilly Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen. André van Damme is al meer dan 25 jaar veelgevraagd drummer bij inmiddels meer dan 70 musicals en theaterproducties van o.a. De Graaf en Cornelissen en Stage Entertainment.

 

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma. 

 

Naast de vijf solisten en de twee muzikanten, hebben we een prachtig groot koor/ ensemble. Dit ensemble bestaat uit Aimée Boesveld, Angelina Garcia, Bas van der Meulen, Benthe Jansen, Dewi Inesia, Dieuwertje Hoefnagel, Esmée Wagelaar, Fleur Kerkhof, Frederique Groenendaal, Henno Ravensbergen , Isa Boekhoud, Leslie van Galen, Luna Peters , Maya de Bakker, Noa Schotman , Roefke Kusters, Rowell Molena, Silke Van Durme, Sterre Willemse, Sylke Deters en Vera de Bruin.

TICKETS 15.30 uur TICKETS 19.00 uur

Gerelateerde berichten