Kaartverkoop

Vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling zijn toegangskaarten bij de kassa van het theater verkrijgbaar. U kunt uw kaarten in de voorverkoop op twee manieren aanschaffen:

  1. Via de website van het theater: zuiderparktheater.nl, tot een uur voor de voorstelling. Via de website ontvangt u e-tickets. Bij de kaartcontrole in het theater toont u de tickets via uw smartphone, of u print de tickets voor aanvang van de voorstelling uit. Wij rekenen € 1,00 servicekosten per e-ticket (en € 2,00 aan de poort: online kaarten bestellen is daarmee voordeliger). In de meeste gevallen is een drankje (met korting) inbegrepen in de prijs. U ontvangt daarvoor aan de kassa consumptiemunten.
  2. (Per oktober 2019) In ons theater-Café Boom, op woensdag, vrijdag en zondag van 10:00-16:00 uur. Café Boom ligt in het openluchttheater, Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag. U kunt in het café alleen met PIN betalen.

Verkochte kaarten kunnen we helaas niet meer terugnemen.

ticketinfo

Doorverkoop kaarten
Alleen kaarten die gekocht zijn via de website van het Zuiderparktheater of onze partnerwebsites (Diligentia, Paard) zijn geldig bij onze voorstellingen. Koop geen kaarten via doorverkoopkanalen. Als u uw kaarten elders hebt aangeschaft bestaat de mogelijkheid dat ze niet geldig zijn en aan de kassa worden geweigerd. Wij raden u aan alleen tickets over te kopen van een persoon die u kent.

Ooievaarspas
Als de Ooievaarspas geldig is, staat dat aangegeven op onze website. Bezoekers met een Ooievaarspas betalen bij voorstellingen waar deze geldig is, nooit meer dan € 5,50 per kaartje (plus € 1,00 servicekosten). Kaarten die met een Ooievaarspas zijn aangeschaft, zijn nooit inclusief een drankje. Kaarten met een Ooievaarspas kunnen zowel vooraf via onze website worden besteld als aan de deur van het theater worden gekocht.

Overige kortingstarieven
De meeste andere kortingsacties (Vakantiepas en We Are Public-tickets) gelden alleen aan de deur, tenzij anders aangegeven.

Consumptiemunten
Het Zuiderparktheater verkoopt (in de meeste gevallen) munten voor de horeca. Deze munten kunt u aanschaffen bij de muntenkassa voor en tijdens de voorstelling, maar ook voorafgaand aan uw bezoek aan het theater in batches van 8 of 16. De in de voorverkoop gekochte munten krijgt u bij uw bezoek aan het theater tijdens de kaartcontrole uitgereikt. U betaalt hiervoor geen extra servicekosten en u hoeft niet langer in de rij te staan. Aangeschafte munten kunnen niet worden teruggenomen. U kunt bij de kassa alleen met PIN betalen. LET OP! Buitenlandse creditcards worden niet geaccepteerd.

Ongeplaceerd
De tribune van het Zuiderparktheater is ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Tip van ervaringsdeskundigen: neem een kussentje of (als het koud dreigt te worden) een dekentje mee van huis. En denk bij mooi weer aan wat zonnebrandolie.

Mindervaliden
Het terrein van het Zuiderparktheater is toegankelijk voor rolstoelen en beschikt over een aangepast toilet. Mindervaliden kunnen in hun rolstoel vóór de tribune plaatsnemen. Wij vinden het prettig als u uw komst vooraf aanmeldt bij info@zuiderparktheater.nl. We zorgen dan dat er iemand is om u in het theater te begeleiden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren