Radio 4 Hart & Ziel Bus komt naar Zuiderparktheater<< Terug naar Nieuws overzicht

Kom luisteren en stem op de mooiste klassieke muziek. Op vrijdagmiddag 28 september 2018 komt NPO Radio 4 met de speciale Hart & Ziel Bus naar het Zuiderparktheater, de enige stop van de bus in Den Haag.

De klassieke zender toert een week lang door Nederland om aandacht te vragen voor de Hart & Ziellijst, de lijst met de mooiste klassieke muziek gekozen door de luisteraars. Liefhebbers van klassieke muziek kunnen de hele week hun stem uitbrengen op hun favoriete klassieke muziekstuk en kennismaken met presentatoren Margriet Vroomans, Ab Nieuwdorp en Sander Zwiep. De 300 meest gekozen werken vormen de Hart & Ziellijst. Deze wordt uitgezonden op Radio 4 van 15 tot en met 19 oktober.

Op vrijdag 28 september van 14.00 uur tot 14.30 uur is Radio 4 te gast in het Zuiderparktheater.

In het Zuiderparktheater speelt het Jacob-Olie-Pianotrio werk van Schubert en Dvorak. Het concert is gratis. Het theater biedt gratis thee en koffie aan. Iedereen is welkom om te komen luisteren en zijn stem uit te brengen! Wie stemt ontvangt een klein cadeautje.

Marijke Reuvers (directeur Zuiderparktheater): “Ik ben blij dat Den Haag mee mag stemmen aan de lijst en daarmee zijn betrokkenheid aan de klassieke muziek mag tonen”.

Ab en Margriet maken zich klaar voor vertrek!

Volgende week vrijdag gaan Ab en Margriet het land weer in voor Hart & Ziel. Waar gaan ze dit jaar met de Hart & Ziel-bus naartoe? radio4.nu/hartenziel

Geplaatst door NPO Radio 4 op Dinsdag 18 september 2018