Sjaak Bral viert 25-jarig cabaretjubileum met voorstelling in Het Zuiderparktheater op zaterdag 7 augustus

31 juli 2021

De Haagse cabaretier Sjaak Bral viert deze zomer zijn 25-jarig jubileum als artiest. Dat doet de Hagenees met een eenmalig optreden in het Zuiderparktheater op zaterdag 7 augustus 2021. ‘Dat wordt een feest der herkenning’, vertelt Bral in het radioprogramma Haags Bakkie op Den Haag FM. ‘Ik ben niet zo van de jubilea, dus het is eenmalig. Voor de diehard Bral-fan is dat heel bijzonder. We gaan terug naar het begin, mijn allereerste househit Krijg het zuur.

‘Het maakt niet uit’, sprak een oudere vrouw tegen Sjaak, na zijn allereerste cabaretoptreden in theater Pepijn. ‘Als u het zelf maar leuk vindt.’ Nu, precies 25 jaar later, bespringt hij het podium in het Zuiderparktheater met zijn jubileumshow ‘Pret in het Park!’. Een avond gevuld met de gulle lach, de lach die we het afgelopen jaar moesten missen. Maar dat halen we deze avond keihard in. Haagse humor van de bovenste plank, gebracht door de meester van de actuele grap: onze eigen Sjaak Bral. Exclusief in het Zuiderparktheater.

Over Zuiderpark Live
Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer een reeks evenementen in het sfeervolle Zuiderparktheater in Den Haag. De eerste shows van dit nieuwe concept staan gepland voor juli en augustus 2021. Zuiderpark Live kenmerkt zich door een divers aanbod van muziek, comedy en familieshows.  De aankomende shows in het Zuiderparktheater worden geheel volgens de geldende (nieuwe) coronamaatregelen georganiseerd (overal 1,5 meter afstand en een vaste zitplaats, geen testen voor toegang) en kunnen dus ook doorgaan onder de nieuwe, aangescherpte regels.

Gerelateerde berichten