Spring eruit deze zomer met Den Haag Inside Out

25 juli 2021

Ben je tussen de 16 en 27 jaar oud? Dan staat er deze zomer veel gratis actie en entertainment voor jou op de agenda! Naast een extatisch Stadskampement en de Binck Urban Playground, ook in het Zuiderpark.

Het Zuiderparktheater presenteert met Zuiderpark Vakantiepak 16+ op 31 juli, 6 en 29 augustus gratis workshops dans & muziek en een inspirerende movienight. De 31e juli is meebewegen gegarandeerd met Hiphop-, Afro- en Breakdance-workshops door o.a. het Haags HipHop Centrum. Op 6 augustus is er een ramvol programma met workshops rap, dj en beatmaking door JM Fuego, Zefanio, Kevcody, Lee Aron en host Jack Faded. Deze dagen is het Zuiderparktheater the place to be. Op 29 augustus sluit de zomervakantie af met een movienight met optredens en Very Special guest(s)…

Coronaproof

Het programma van Den Haag Inside Out wordt coronaproof gerealiseerd volgens de dan geldende coronamaatregelen. Waarbij alle deelnemers zich uiteraard aan de basismaatregelen moeten houden. Zo komen we met elkaar gezond de zomer door.

Zomerprogramma070

De gemeente Den Haag helpt de Haagse jongeren met het zomerprogramma070 om zich in deze tweede corona-zomer niet te vervelen. Den Haag Inside Out is onderdeel van Zomerprogramma070 – The City is Ours!. Alle jongeren van 4 t/m 27 jaar uit Den Haag kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten.

Denhaaginsideout.nl

Het complete overzicht dat Den Haag Inside Out deze zomer te bieden heeft is te vinden op http://www.denhaaginsideout.nl, Insta, Facebook en TikTok. Dagelijks worden activiteiten toegevoegd.

 

Gerelateerde berichten