Terugblik seizoen 2020

29 oktober 2020

Anders dan gepland is het seizoen 2020 van het Zuiderparktheater abrupt geëindigd. Toch zijn we als team ontzettend trots dat er 48 voorstellingen hebben gespeeld volgens de RIVM regels!

We begonnen op 1 juni 2020 al met het eerste Coronaproof festival Lucky Thirty. Daarna volgde mooie producties voor jong en oud. Zo was er de Haagse Tour ‘d Amour en Lockdown Live, beide ontstaan tijdens de lockdown om toch cultuur te brengen. In ons theater vonden van beide een slotconcert plaats. Voor jeugd speelde meerdere voorstellingen met Nijntje, Dirk Scheele en Hakim. Bandjes konden bij gebrek aan een festival op ons podium het publiek laten swingen, Sjaak Bral nam het Coronajaar op de proef en tijdens het Uitfestival zette we het hek wijd open voor de buurt. Het Residentie Orkest speelde voor een uitverkochte tribune.

Ons eigen favoriete hoogtepunt was natuurlijk ons 5 jarig jubileum waarbij we met een programma uitpakten. We zijn als team heel blij dat we deze zomer zoveel mensen (bijna 4000!) van cultuur hebben kunnen laten genieten, veilig en in de openlucht. We respecteren uiteraard de Corona-richtlijnen maar hadden heel graag ons seizoen afgemaakt. Een onzekere tijd volgt daarbij want door de uitstel van de beslissing van onze subsidie door de Gemeente Den Haag weten we niet hoe het theater in 2021 kan openen. We houden je uiteraard graag op de hoogte. Blijf gezond en tot gauw! Team Zuiderparktheater.

Tip: Bekijk hier alle foto’s van onze huisfotograaf Piet Vernimmen terug!

Gerelateerde berichten

Take away in Café Boom open

Take away in Café Boom open

Vanaf dinsdag 20 april is de Take Away vanuit Café Boom in het Zuiderpark open. Van dinsdag t/m...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *