“The Common Linnets in knus en zonnig Zuiderparktheater”<< Terug naar Nieuws overzicht

Op zaterdag 8 juli 2017 speelden The Common Linnets in een zonnig knus Zuiderpark theater. De Nederlands-Amerikaanse band bestaande uit Ilse de lange , JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby spelen een prettig gemixte muziek combinatie van county muziek en moderne Amerikana.

Een verslag door Ilja Vlietstra (blogster DenHaagDirect)

De opening begon met het prachtige “We don’t make the wind blow” wat mij persoonlijk qua sound toch erg aan Fleedwood Mac deed denken en ging hierna smooth over in andere swingende nummers waaronder “Dust of Oklahoma “,”Walls of Jericho” en het voor mij persoonlijk erg fraaie nummer “These Days” waarvan ik de jankende gitaarriffs tot in mijn tenen kon voelen!

In de tussentijd keuvelde Ilse gezellig met het publiek, verplaatste ze haar podium naar boven om met het dansende publiek daar een liedje te zingen en kreeg ze het iedereen helemaal met zich mee.

De prachtige bij elkaar passende stemmen, mooie sfeervolle soms wat melancholieke breekbare liedjes en de heerlijke gitaarsound maakten dit concert voor mij en vele andere fans een gezellig vrolijk feestje wat zeker voor herhaling vatbaar is! Heb je ze gemist dan kan ik niks anders dan je aanraden om ze nog bij volgende concerten te gaan zien.