UITfestival

De kick-off van het

nieuwe culturele seizoen

Samen het culturele

seizoen openen!  

zondag 5 september!

Tijdens het UITfestival staat er een culturele programmering van het komende seizoen voor jou klaar in Den Haag. In het Zuiderparktheater maken wij er ook een feestje van! In het openluchttheater spelen drie prachtige voorstelling om het culturele seizoen samen met jou te openen. 

De voorstellingen

Verloot je zooitje eindfeest-GRATIS

FamilievoorstellingKinderen ongeveer 5 – 12

Samen met “De Vuilnismannen” gaan we er één groot muzikaal feest van maken! Met de interactieve voorstelling “Trommelen op Rommel” maak jij deel uit van de voorstelling!

Tarzan – Poppentheater – I.S.M. OOIEVAARSPAS

Theater, Kinderen 2 – 12,  Jeugd 12 – 16

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker: Tarzan.

Rayen Panday – Trigger -I.S.M. OOIEVAARSPAS

Cabaret

Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier vertelt hij de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat. 

INFO CORONAVIRUS

Het programma vindt plaats in de openlucht en heeft een doorstroom aan bezoekers. Aan de poort geldt een registratie en gezondheidscheck. Tijdens voorstellingen en op het terras hebben alle bezoekers van 13 jaar of ouder een vaste zitplek op 1,5 meter afstand van elkaar.