Update werkzaamheden Melis Stokelaan<< Terug naar Nieuws overzicht

Eerder informeerden we u over de werkzaamheden die plaatsvinden in de buurt van het Zuiderparktheater, waardoor het openluchttheater moeilijker bereikbaar is. Graag brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de wegwerkzaamheden.

Bron: bewonersbrief van 26 maart 2018

Werkzaamheden fase 2
Op 15 maart is de gemeente gestart met de werkzaamheden van fase 2. Vanaf de rotonde bij de ingang van het Zuiderpark tot aan de Moerweg is aan de kant van de tram de rijbaan tijdelijk ingericht als tweerichtingsverkeer. Dit gedeelte van de Melis Stokelaan wordt op dinsdag 3 april geheel afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden duren naar verwachting tot half juni. De straat wordt helemaal opengebroken en de riolering wordt vervangen. Daarna wordt de straat volgens de nieuwe inrichting weer dichtgemaakt. Dit gedeelte wordt op dezelfde manier ingericht als het gedeelte van de eerste fase.

Omleiding
Op de kaart, die rechts te bekijken is, is het werkgebied van fase 2 met rood aangegeven. Het totale werkgebied is vanaf dinsdag 3 april afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Erasmusweg. De winkels in de Betje Wolffstraat zijn bereikbaar via de Erasmusweg en vanaf de andere kant via de Melis Stokelaan. De ingang van het Zuiderpark is vanaf de Loevesteinlaan bereikbaar. Hoe de winkels en de ingang van het Zuiderpark kunnen worden bereikt, wordt met borden aangegeven. Ook wordt de omleiding voor fietsers met borden aangegeven.

Deelfases
Deelfases van fase 2 Fase 2 bestaat uit twee deelfases. Op de kaart hieronder zijn de gebieden met rood en blauw aangegeven. Deelfase 2a (het rode gebied) duurt naar verwachting tot half april. Deelfase 2b (het blauwe gebied) duurt naar verwachting tot half juni.

Werk in uitvoering App
Volg het project via de ‘Van Gelder-Werk in uitvoering app’. Download de app in de Google Playstore of de Apple Appstore. De app houdt u op de hoogte van bijgewerkte informatie. Zoals de planning, veiligheid, parkeren en contactinformatie. E is een contactformulier waarmee u meteen een vraag of melding kunt doen.