Voorproefje Kindertheater OZOFIJN<< Terug naar Nieuws overzicht

Afgelopen zaterdag vond op een prachtige zonnige dag een nieuwe editie van het Escampfestival plaats: hét festival voor en door bewoners van Escamp. Waar het festival in 2016 nog plaatsvond in het Melis Stokepark, werd het festival dit jaar op een nieuwe locatie georganiseerd, namelijk op het Roggeveld van het Zuiderpark. Dicht bij huis dus!
Tijdens het Escampfestival – dat plaatsvond van 12:00 tot 17:00 uur – kon u genieten van een lekker hapje en drankje, een workshop, sport, muziek en theater. Zo ook van het optreden van Kindertheater OZOFIJN met een voorproefje uit hun voorstelling Lees (Vrees) Feest die op 12 juli te zien is in het Zuiderparktheater. Lees (Vrees) Feest is voor kinderen vanaf 3 jaar en gaat over Francien en Josefien. Het lijkt wel alsof Josefien alle dingen met letters erop verstopt. Wat is er toch aan de hand? Een muzikale en interactieve voorstelling rondom taal, lezen, je ergens voor schamen en een (klein) feestje.

Ook was het Zuiderparktheater tijdens het Escampfestival aanwezig met een stand, waarbij medewerkers én vrijwilligers van het theater flyers uitdeelden en bezoekers te woord stonden. Bezoekers konden op ons terrasje een kopje koffie drinken en bij aankoop van tickets profiteren van een leuke kortingsactie. Het was een groot succes. Op naar volgend jaar!