De jonge Delftse Break crew Stylosophers geeft samen met Stichting ECHT en House of Styles de eerste Breaking Battle in Nederland sinds de lockdown.

Datum: zondag 19 juli 2020
Tijd voorstelling: 16.00 uur en 20.00 uur
Ticketprijs: €9,50 per persoon

Tickets middag Tickets avond

Over deze voorstelling:

Normaal gesproken dansen er duizenden kids en jongeren elke maand tegen elkaar op verschillende evenementen in Nederland. Sinds maart stonden al deze dansers in één klap stil. Geen trainingen, geen jams en geen battles. Om te vieren dat de breakdance community eindelijk weer bij elkaar kan komen, hebben de Stylosophers van House of Styles en Stichting ECHT de mouwen opgestroopt en dit event opgezet. Van 16:00 tot 18:00 uur zullen kids vanaf de leeftijd 5 – 12 jaar met en tegen elkaar dansen op het podium van het Zuiderparktheater. Wie is er het meest fit en het meest on point na de lockdown en gaat naar huis met de hoofdprijs!?

Na de kids battle volgen de 13+ battles. De Stylosophers nodigen vele battlevrienden en -vijanden uit om van 20:00 – 21:00 uur te komen strijden tegen elkaar in verhitte Break Battles. Veel spektakel en een hoog niveau aan breakers op de vloer!

Let wel op: vanwege de corona maatregelen een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wees er dus vroeg bij!

Bekijk de volledige agenda