Nederlands bekendste bandeonsolist Carel Kraayenhof en zangeres Leoni Jansen zijn elkaars buren. Ze wonen in de Beemster en bezoeken elkaar regelmatig om van elkaar muziek te horen die de ander
niet kent. Samen brengen ze op zaterdagavond 19 september een bijzonder theaterconcert in de openlucht van het Zuiderparktheater.

Datum: zaterdag 19 september 2020
Tijd voorstelling: 20.00 uur
Ticketprijs: €25,00 en €1,00 servicekosten of €50,00 en €1,00 servicekosten voor een dubbele plaats uit één huishouden.

Tickets 20.00 u

Opmerking: Leoni Jansen vervangt Juan Pablo die geopereerd moet worden en daarna een flinke revalidatie voor de boeg heeft. Het is dus een andere voorstelling dan ‘Dwaze tijd’

Een jarenlange uitwisseling van avonden samen zijn tussen Leoni en Carel heeft tot dit bijzondere theaterconcert geleid. In de loop der jaren is een gemeenschappelijk repertoire opgebouwd dat varieert van hun gezamenlijke liefde voor de Ierse en Schotse muziek tot nummers van Randy Newman en Sting. En uiteraard ontbreekt ook de Latijns-Amerikaanse folkmuziek niet. De ingrediënten zijn dan ook bandoneon, een gitaar, een bodhran en een stem. Met – hoe kan het ook anders bij deze twee muzikanten – mooie verhalen!

Over Carel Kraayenhof 

Carel Kraayenhof’s speelstijl is uniek. Door zijn grote kennis van de Argentijnse tango, beroert hij wereldwijd elk publiek met zijn betoverende en integere spel. Door zijn samenwerking met Astor Piazzolla (†1992) in 1987 tijdens de Broadwayshow Tango Apasionado en zijn jarenlange persoonlijke band met de geliefde tangomaestro Osvaldo Pugliese (†1995) ontwikkelde hij zich tot één van de meest geliefde bandoneonisten van dit moment. Eén van zijn hoogtepunten was op 2-2-2002, toen hij tijdens het huwelijk van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en H.K.H. Prinses Máxima (de huidige koning en koningin van Nederland) op hartstochtelijke wijze het gevoelige Adiós Nonino van Astor Piazzolla ten gehore bracht. 

Bekijk de volledige agenda