Drie opkomende Haagse bandjes laten je op vrijdag 18 september niet stil zitten op de tribune van het Zuiderparktheater. Terwijl de Indian Summer zijn intrede doet, de blaadjes kleuren en de avondzon langzaam achter de bomen kruipt, betreden Loco/Motive, I Am Lotus & Sunny Rays het podium. Een avond vol opzwepende Haagse rock. Het perfecte alternatief bij het ontbreken van een festival!

Datum: vrijdag 18 september 2020
Tijd voorstelling: 20.00 uur
Ticketprijs: €7,50 p.p. en €1,- servicekosten, dubbele plaats (2 personen uit één huishouden) €15,00 en €1,00 servicekosten. Ooievaarspas €3,75, dubbele plaats (2 personen uit één huishouden, beide in bezit van pas) €7,50  

Tickets

Loco/Motive

Al dansend de tent uit rocken, blazen de loco’s je volledig van je sokken. Met melodieën die nog weken in je kop blijven hangen, waarna je nergens anders meer naar kan verlangen. De beat die je hartslag adopteert.Dat is hoe Loco/Motive je bekeert. Het op hun Haagse roots gebaseerde genre ‘danceable rock’ is een blend van funky riffs, 80s synthsounds en epische gitaarsolo’s op een bedje van opzwepende ritmes. De vijf heren razen inmiddels zes lentes lang door menig drukbezochte podia in Nederland. Hun tweede plaat ‘Voyage Of A Wave’ kwam tot stand met de bijdrages van producer Erik Schurman (bekend van The Handsome Poets) en Bullet Sound Studio’s. Dit leidde tot nominaties voor onder andere de Nobel Award Leiden en de Haagse Song van het Jaar. De drang om mensen te laten bewegen zorgt ervoor dat ze nog lang niet klaar zijn.

Sunny Rays

Sunny Rays is ook zo’n een opkomende Haagse band. Uit een combinatie van reggae, ska en Nederlandstalige rap creëren ze een geheel eigen sound. Met hun muziek schijnen ze licht op de niet altijd zo makkelijke kanten van de mens en de maatschappij en brengen ze een positieve boodschap. Zij speelden al op festivals als Kaderock, Indiburn, Jazz in de Gracht en Parkpop. Daarnaast zijn ze met hun single “Rustig Aan” tweede geworden bij de “Haagse song van het jaar verkiezing” en zijn ze klaar om zich aan de rest van Nederland te laten horen.

I Am Lotus

Mooie liedjes en dansen gaan wél samen. I Am Lotus inspireert zich door het mengen van ritmes en catchy melodieën vanuit alle hoeken van de muzikale wereld met intieme songwriting. Gewapend met een dansbare ritmesectie en een lading mooie verhalen doorbreekt de band de grenzen tussen Westerse en Wereldmuziek en gooit de traditionele lengte van de drie-minuten-liedjes overboord. Je hoeft niet te klappen, maar wel te dansen.

Tijdens deze optredens zijn er vaste zitplaatsen op de tribune. Koop een 1 of 2 persoons ticket.